• Kötelező

  Kötelező biztosítási kalkulátorunk segítségével az összes biztosító ajánlata közül számíthatja ki, Önnek mely biztosító kínálja a legkedvezőbb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjat!

  Tovább olvasom

 • Casco

  CASCO biztosítás személyre szabva. Kínálatunk a teljeskörű casco biztosításon kívül lopás-, törés-, totálkár casco ajánlatokat is tartalmaznak továbbá kiegészítő biztosítások közül is választhat.

  Tovább olvasom

 • Önrész Casco

  Nincsen casco önrész nélkül, itt van a kutya elásva! Önrész casco biztosítással felejtse el casco önrészét, így 100%-is védelmet kap casco esetén is.

  Tovább olvasom

 • Lakásbiztosítás

  Lakásbiztosítási kalkulátorunk segítségével kiszámíthatja, hogy mely biztosító kínálja Önnek a legkedvezőbb lakásbiztosítási díjat és szolgáltatásokat.

  Tovább olvasom

 • Utasbiztosítás

  Utasbiztosítási kalkulátorunk segítségével, a megszokott uatsábiztosításokon kívűl, autós asszisztancia, és útlemondás biztosítás közül is választhat.

  Tovább olvasom

 • Vagyonbiztosítás

  Vagyonbiztosítási adatlapunk kitöltésével és elküldésével, kiszámóljuk Önnek, mely biztosító ajánlata az optimális kockázat arányosan.

  Tovább olvasom

 • Nyugdíjprogram

  Megbízható megoldás nyugdíjas évekre, 20%-os adjóváírással, garantált hozammal. Az Szja tv.-ben meghatározott nyugdíjbiztosításra adó-visszatérítés igényelhető.

  Tovább olvasom

 • Balesetbiztosítás

  Minden egyes ember más és más, ezért személyre szabott balesetbiztosítást kínálunk. Részletekért kattintson ide!

  Tovább olvasom

 • Növénybiztosítás

  Mezőgazdasági növénybiztosítás állami támogatással, mivel a díjának akár a 70%-a visszajár. Kérjen ajánlatot kötelezettség mentesen!

  Tovább olvasom

Az AXON Biztosítási Alkusz Kft.-t 2004-ben alapítottuk pénzügyi közvetítői, hitelközvetítői, biztosítás közvetítői, kockázatértékelési tevékenységre. A cég történetében mérföldkő volt 2008 tavasza, mikor tisztán biztosítás alkuszi tevékenységre változtattuk fő tevékenységünket. Alapító tagjaink, több évtizedes vezetői gyakorlattal és a munkatársaink több évtizedes biztosítói múlttal rendelkeznek.

Tovább olvasom

 • 2024-01-30 21:01

  Nevet vált a Wáberer Hungária Biztosító

  Február 15-től új névvel és arculattal, Gránit Biztosítóként folytatja a működését a Wáberer Hungária Biztosító, amely a Gránit Bankkal kötött stratégiai együttműködési megállapodást, a bank pedig hozzájárult a Gránit márkanév használatához.
 • 2022-04-04 12:42

  Miért érdemes kátyúkár biztosítást kötni?

  Idén a csapadékszegény időjárásnak köszönhetően a ”kátyúszezon” az átlagosnál enyhébbnek ígérkezik. Aki azonban mégis balesetet szenved az úthibák miatt, annak nagyon körültekintően kell dokumentálnia a történteket, ha érvényesíteni akarja igényét. Évi pár ezer forintos kiegészítő biztosítással azonban lényegesen leegyszerűsödik az utánjárás és biztosabban pénzünkhöz jutunk – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
 • 2020-09-24 09:22

  Nagy változás jön a kötelező biztosításoknál, itt az MNB javaslata

  Az MNB az extrém nagyságú díjak mellett a KGFB károkozói pótdíj túlzott mértéke ellen lép fel, ez ugyanis kiüresítheti az ügyfelek számára átlátható bonus-malus rendszer kockázatalapú díjazását. A szélsőséges károkozói pótdíjak mérséklése önmagában nem növeli meg a KGFB díjakat. Az idei I. félévben a járvány miatt kevesebb volt a járműkár, jobb volt a biztosítók eredménye az üzletágban. Ez és a verseny várható növekedése is a díjemelkedések ellen hat.
 • 2020-09-21 14:34

  Alapjaiban változhat meg a kgfb és a bonus-malus-rendszer

  Jogszabály-módosítást javasol a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) díjképzésére az ombudsman - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala (AJBH) kedden az MTI-vel.  
 • 2020-09-24 18:04

  Koronavírussal kapcsolatos protokoll irodánkban

    Tisztelt Ügyfeleink! Betartva a koronavírus elleni protokollt irodánkban, átmenetileg személyes ügyfélfogadás csak ügyeleti rendszerben, viszont a megszokott nyitvatartási ügyfélfogadási idővel áll rendelkezésükre, vigyázva ezzel az Önök és munkatársaink egészségére.
 • 2018-07-04 12:05

  Kivonul a lakossági casco piacról a CIG Pannónia biztosító

  A jövedelmezőség további javítása érdekében a CIG Pannónia úgy döntött, hogy a 2016-os biztosító-felvásárlás során megörökölt lakossági casco ügyfélállomány szerződéseit ütemezett felmondással megszünteti. A döntést az indokolja, hogy a casco piacon tapasztalt kiélezett verseny miatt a termék nyereségessége elmarad a CIG Pannónia más termékeinek mutatóitól, így a biztosító inkább azokat a termékeit fejleszti, amelyekkel versenyképes tud lenni, és a tulajdonosi érdekeket is maradéktalanul érvényesítheti.
 • 2018-06-26 12:29

  Eltörli a kormány a baleseti adót 2019-ben

  Eltörli a kormány a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) 30%-os baleseti adóját, amelyet eddig közvetlenül az autósoknak kellett fizetniük. Nő azonban a biztosítók adóterhe, hiszen 15, illetve 20 százalékos biztosítási adót kell fizetniük kgfb-díjbevételeik után, amit ha tudnak, részben biztosan az autósokra fognak áthárítani.
 • 2018-02-22 12:38

  Olyan autókat importálunk, amelyekhez nyugaton már nem akarnak hozzányúlni

  A magyar autópiacot évek óta a nyugati használt import hajtja, az utakon futó személygépkocsik átlagéletkora 14,5 év, a dízelüzemű kocsik aránya pedig 28 százalék - írja a G7.
 • 2017-06-01 15:08

  Az Aegon átveszi a Pannónia kgfb, társasház- és lakásbiztosítási állományát

  A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. többségi tulajdonában lévő Pannónia Általános Biztosító Zrt. (korábbi nevén MKB Általános Biztosító Zrt.) közgyűlése a mai napon arról döntött, hogy az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási, illetve a társasház- és lakásbiztosítási állományát a felügyelet engedélyének hatálybalépésével.
 • 2017-04-25 12:28

  Egyesül három magyar biztosító társaság

  Várhatóan 2018. január 1-jével egyesülni fog a Vienna Insurance Group (VIG) három magyar biztosítótársasága: az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító - közölte az Union. Az egyesülést követően a társaság Union néven folytatja működését, vagyis úgy tűnik, a VIG feladja eddig folytatott multibrand stratégiáját Magyarországon.
 • 2016-11-04 23:50

  Kivonul a kgfb piacról az MKB biztosító

  A biztosításközvetítők számításai szerint a most évfordulós autósoknak átlagosan 10-12 százalékkal drágulhatnak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjai. Mozgást hozhat viszont, hogy a CIG és az MKB Biztosító tulajdonképpen kivonul erről a piacról.  
 • 2016-08-05 13:35

  Nyáron megnő a lakásbetörések száma

  A nyaralás időszaka a betörések szempontjából különösen veszélyes, a MABISZ adatai szerint tavaly több mint 47 ezer lakásbetörés történt. Különösen veszélyeztetett térségnek számít ebből a szempontból a közép-magyarországi régió, ahol tavaly közel 10 ezer betörést regisztráltak, ebből 6200-at Budapesten. Egy nem megfelelő zárral ellátott ajtót mindössze 15 másodperc alatt ki tudnak nyitni a betörők – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Hírlevél feliratkozás

Az AXON Biztosítási Alkusz Kft.-t 2004-ben alapítottuk pénzügyi közvetítői, hitelközvetítői, biztosítás közvetítői, kockázatértékelési tevékenységre. A cég történetében mérföldkő volt 2008 tavasza, mikor tisztán biztosítás alkuszi tevékenységre változtattuk fő tevékenységünket. Alapító tagjaink, több évtizedes vezetői gyakorlattal és a munkatársaink több évtizedes biztosítói múlttal rendelkeznek.

1162, Budapest, Csömöri út 238

(+36-1) 363-0886

info@axon.hu

H-Cs: 9-16 | P: 9-14 | Sz-V: Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz