Társasházbiztosítás

A Társasházbiztosítás a társasházak és lakásszövetkezetek számára kínál teljes körű épületbiztosítást, mely magában foglalja a magántulajdonban lévő lakások, tárolók, garázsok és a közös tulajdonban lévő épületrészek (pl. lépcsőház, pince tárolók, padlás, tetőtér, tetőszerkezet, stb.) biztosítását is.

A társasház épületbiztosítás nagymértékben segíti a lakóközösséget abban, hogy:

  • a káresemények kapcsán minél egyszerűbben megkapja a kártérítést,
  • a biztosítói kockázatvállalás díjfizetés miatt előfordulható fedezetkiesései kiküszöbölhetőek legyenek,
  • közös tulajdonú vagyontárgyakat is biztosíthassanak,
  • a nagyobb volumen miatt kedvezőbb biztosítási díjakat érjenek el.

Társasház biztosítás ajánlatkérés

 

Lakásbiztosítási segítség

Amennyiben nem tud eligazodni, online lakásbiztosítási rendszerünkön, mivel nehéz egy ilyen mdozatot összehasonlítani, kérem kattintosn az erre az ikonra, és egy egyszerűsített adatlap kitöltésével segítünk Önnek kiszámolni lakásbiztosításának díját.

Lakásbiztosítás

Lakása megvásárlásában, háza, nyaralója felépítésében gyakran több évtized munkája fekszik. Egy természeti katasztrófa, betörés, lakástűz, vagy csőtörés sokszor egy élet munkáját teheti semmisé.
Egy lakásbiztosítás ha nem is képes megvédeni otthonát a nem várt problémáktól, de a lehetséges károk előfordulásakor segítséget nyújt, Önnek és családjának.

Egy jó lakás biztosítás fedezetet nyújt a tűz, elemi károk, katasztrófa károk, vezetékes víz károk, üvegtörés, betöréses lopás károk, magánemberi felelősségbiztosítási károk esetén.

Oldalunk segítségével 9 biztosító 12 terméke segít megtalálni Önnek az optimális lakásbiztosítási variációt.

Hírlevél feliratkozás

Az AXON Biztosítási Alkusz Kft.-t 2004-ben alapítottuk pénzügyi közvetítői, hitelközvetítői, biztosítás közvetítői, kockázatértékelési tevékenységre. A cég történetében mérföldkő volt 2008 tavasza, mikor tisztán biztosítás alkuszi tevékenységre változtattuk fő tevékenységünket. Alapító tagjaink, több évtizedes vezetői gyakorlattal és a munkatársaink több évtizedes biztosítói múlttal rendelkeznek.

1162, Budapest, Csömöri út 238

(+36-1) 363-0886

info@axon.hu

H-Cs: 9-16 | P: 9-14 | Sz-V: Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz